Vi gör det möjligt för dig

Om oss


Vi är ett företag som specialiserat oss på lätta lastbilar för transport av hästar, särskilt den typ som framförs på B-körkort - Hästlastbilar. Vi har tagit fram gedigna hästlastbilar för den svenska marknaden med en hög utrustnings- och säkerhetsnivå för både häst och ryttare. Komforten i våra bilar är dessutom i toppklass. Välkommen och jämför själv!

Våra hästlastbilar är givetvis godkända för transport av levande djur samt i de fall våra kunder behöver dem i yrkestrafik så är det möjligt att få dem godkända av Länsstyrelsen för transport över 8 timmar.

I det fall vi inte har rätt bil inne för dig just nu tveka inte att kontakta oss då vi ofta har inkommande bilar som inte är utannonserade. Ring oss gärna före ett besök för att säkerställa att vi är på plats.

Vi erbjuder enkel och trygg finansiering


Vi kan tillsammans med Wasa Kredit eller DnB Finans erbjuda en bra finansieringslösning på din hästlastbil skräddarsydd utefter dina förutsättningar. Vi erbjuder både leasing och avbetalning för företag samt avbetalning för privatpersoner.

Service


För att säkerställa en lång livslängd på din bil är det viktigt att ge den kontinuerlig omsorg. Vi erbjuder service, reparation och omlackering av hästlastbilar samt även åtgärd av försäkringsskador. Hos oss kan du även köpa däck och fälgar till din hästlastbil.